videolink holland
draadloos camera systeem
point to point
helikopter
satelliet
mobiel
nieuws
foto's
f.a.q.contactEnglish

Videolink Satellietauto

Voor verbindingen via de satelliet verhuren wij onze High Tech HD satelliet auto's ( SNG ). De wagens zijn ontwikkeld voor nieuwsuitzendingen, maar ook live sportevenementen, operaties of videoconferenties kunnen met onze wagens gerealiseerd worden. Er kunnen 2 videosignalen tergelijkertijd naar de satelliet gestraald worden.

Er is een volledige AVID Mediacomposer editset incl PDW-U2 XD-Cam reader. Ook is er een 'stand-up' faciliteit voor live verslaggeving en een internet aansluiting voor de journalist. Met de 32x16 kanaals HD SDI video matrix en de 12 kanaals HD beeldmenger kunnen we nagenoeg iedere uitdaging aan.  De wagen heeft een eigen aggregaat en de schotel antenne zoekt zelf de satelliet. Mede hierdoor kunnen wij binnen 3 minuten live On Air zijn. Uiteraard kan onze draadloze camera probleemloos op de satellietwagen aangesloten worden, inclusief draadloze intercom.

De wagen wordt bijna dagelijks ingezet voor nieuwsprogrammas zoals NOS Journaal, RTL nieuws, Editie NL, RTL Boulevard etc. Onze SNG-2 heeft ook streaming video faciliteiten aan boord. Doormiddel van High Speed 4G of Ka-Sat hebben we een internet verbinding vanaf iedere locatie in Europa. Met onze FlashEncoder (in SNG-2 ingebouwd) kunnen we probleemloos streamen naar o.a. YouTube.

Wij kunnen ook de camera(man), downlink en satelliet capaciteit leveren zodat wij de komplete verbinding kunnen realiseren. Stuur een mailtje, of bel voor de lage huurprijs.

DOWNLOAD HIER DE SPECS VAN ONZE REDUNDANT SNG-1

DOWNLOAD HIER DE SPECS VAN ONZE MULTI-MEDIA SNG-2

 

Bent u geinteresseerd in de aanschaf van een Ka-Band internet satellietschotel antenne ? Wij kunnen dit leveren en installeren.

 

Klik hier welke antennes wij in ons pakket hebben. De InetVu Ka98 V hebben we op onze eigen wagen staan.

 

Satelliet techniek

Zodra onze point to point verbinding niet mogelijk is ivm de afstand is een satelliet verbinding een uitstekende optie. De satellietwagen wordt bij u voor de deur geparkeerd. Er moet een vrij zicht naar het zuiden zijn waar de satelliet zich bevindt. U kunt uw eigen videobron aansluiten (SDI of composite) en 4 audiokanelen. In de satellietwagen zit een krachtige satelliet zender waar we de hele wereld mee kunnen bereiken. Onze SNG kan zenden en ontvangen tegelijk zodat er een volledige heen-en-weer verbinding kan worden gemaakt, vanuit ieder punt op de wereld.

Aan de ontvangst kant plaatsen wij nog een wagen met een schotel, of een losse schotel op het dak van het gebouw. Wij leveren dan SDI of composite video wat u vervolgens op uw beamer of beeldmenger aan kunt sluiten.

De satelliet capaciteit regelen wij ook. De kosten varieren van ongeveer 4 tot 8 euro per minuut.