videolink holland
draadloos camera systeem
point to point
helikopter
satelliet
mobiel
nieuws
foto's
f.a.q.contactEnglish

Videolink draadloos camerasysteem

Voor mobiele camera's verhuurt videolink digitale zenders. Deze zender past op iedere camera, maar het beste is een camera met V-Mount aansluiting. Met deze zender kan de cameraman in een straal van 500 meter rondlopen. De zender heeft als ingang (HD)SDI, HDMI, of Y-U-V. De ontvanger heeft als uitgang composite en (HD) SDI. Met een optionele adaptor kan er ook Y-U-V uit de ontvanger verkregen worden. Bij bestelling graag opgeven wat uw wensen zijn.

Uiteraard gaat er ook stereo audio mee. (balanced XLR, line level)

NIEUW !! Onze mini zender; SDI en composite inputs met broadcast specificaties, 500 Meter overbruggen, low delay en toch zeer klein! Ideaal voor Candid cameras of helm cameras, maar ook voor SteadyCam. Foto hier. Videolink kan u ook een kleine "vingercamera" leveren. Erg klein en met groothoek/zoomlens.

Moet uw cameraman ook intercom hebben ? Huur dan onze High Power Regie zender en portofoons erbij. (Wij kunnen ook uw eigen huis-frequenties inprogrameren.) Ook hebben wij een draadloos 'oortje' voor uw verslaggever.

Videolink verhuurt de top 3 van gerenomeerde merken: Tandberg, Link research en Gigawave. Onze technici kunnen adviseren welk merk voor uw camera het meest geschikt is.

Onze zenders kunnen ook met shading en tally uitgevoerd worden. Wij hebben een systeem wat op een LDK 200, 300 of LDK500 past. U kunt uw eigen OCP-400 blijven gebruiken.Hier een foto van de set in de studio. Ook hebben we HD systemen voor de LDK8000 en de Sony HDC1500. De Sony OCP leveren we erbij.

Foto: Sony PDW 700 camera, Link L1700 HD zender, OCP

Met draadloze cameras kunnen zeer spectaculaire beelden gemaakt worden. Bijvoorbeeld bij de open dagen van de landmacht. Mooie beelden in dit filmpje

De zender wordt geleverd met ontvanger, accu's, antenne's en bekabeling. De huurprijs voor onze standaard SD Low Delay set is € 700.-. U kunt het zelf aansluiten op iedere V-mount camera.

Door een hotel lopen met onze digitale camerazender ? Dat kan ! Veronica deed het met de James Bond Game. Klik hier voor het filmpje.Play

Onze cameras kunt u ook bij de set huren. Dit is o.a. de Sony DSR500 breedbeeld camera, waar onze zender perfect op past. Indien u een zenderset huurt kunt u deze camera voor maar € 175 erbij huren. Voor HD huurt u onze HD camera de PDW700 XD-Cam camera met de bijbehorende HD zenderset. Zo heeft u een kompleet systeem wat door ons is geconfigureerd. U kunt de set met of zonder technicus huren. Bel voor meerdere opties zoals groothoeklens of tally.

KLIK HIER VOOR EEN FOTO VAN ONZE CAMERA SAMEN MET HETSD LOW DELAY SYSTEEM

Low-budget zendertje nodig ? Misschien is dit wat u zoekt ? .

Bel voor meer informatie 0345 510774.

COFDM

 

Onze draadloze digitale sets werken volgens het MPEG4 COFDM principe. Met dit systeem bent u verzekerd van een constante hoge kwaliteit videoverbinding. De cameraman kan door een gebouw, stadion, sporthal o.i.d lopen zonder storingen.

Het is zelfs mogelijk om door een muur te zenden, een zichtverbinding is niet altijd noodzakelijk.

De set werkt op V-Mount Li-Ion accu's waarmee u per accu ongeveer 1 uur kunt zenden, afhankelijk van de gebruikte camera.

De ontvanger heeft composite en (HD) SDI uit, en REF in. Er zijn 2 of 4 ontvangst antenne's (diversity), en er kan 50 meter kabel tussen de ontvangst antennes en de ontvanger (bij onze Gigawave zelfs 400 Meter). Klik HIER voor een foto van de Low Delay ontvanger

Klik op de foto voor een duidelijke overzicht van het systeem.

Ontvanger op stadhuis van Den Haag tbv draadloze cam.